شبکه بهداشت و درمان عباس اباد
۱۳۹۷ جمعه ۲۵ آبان
br ENGLISH
خواص ماهي

خواص ماهي:

· ماهي از نظر مواد معدني مانند كلسيم ، فسفر، يد و كلر و فلوئور غني و سرشار از ويتامين هاست.

· فسفر گوشت ماهي براي ساختمان استخوان و دندان بسيار مفيد است.

· در گوشت ماهي مقدار زيادي يد وجود دارد كه خاص گوشت ماهي و ساير آبزيان است.يد اثرات قابل توجهي در رشد دارد و كمبود آن موجب اختلال در رشد و كوتاه قدي مي شود.

· ويتامين D موجود در ماهي در عمل استخوان سازي بدن نقش مهمي را ايفا مي كند و نيز اين ويتامين باعث افزايش جذب كلسيم و فسفر در روده مي شود.

· چربي ماهي برخلاف چربي گوشت قرمز سرشار از نوعي اسيد چرب به نام امگا 3 است و همين ماده فاكتور قوي ضد لخته شدن خون به حساب مي آيد و سبب كاهش تشكيل لخته و در نتيجه جلوگيري از سكته ي مغزي مي شود.

· خوردن دوبار در هفته ماهي موجب كاهش بيماري هاي قلبي-عروقي و سكته هاي قلبي مي شود.

· مصرف ماهي سبب افزايش و تقويت قدرت حافظه و يادگيري مي شود.

· مصرف 2 تا 3 بار در هفته ماهي در برنامه غذايي مادران باردار و شيرده مي تواند اثرات مثبتي در رشد جسمي و ذهني نوزاد داشته باشد.

· امگا 3 موجود در ماهي موجب پيشگيري از بيماري هاي مفصلي و التهابي مانند روماتيسم و آرتريت روماتوئيد مي شود.

1395/01/29
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal