شبکه بهداشت و درمان عباس اباد
۱۴۰۰ شنبه ۲ بهمن
br ENGLISH
واحد نظارت بر مواد غذايي

کارشناسان واحد:

آقای افلاطون پورعلی
آقای متقیان پور 
 
شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می نماید و  عهده دار شرح وظایف زیر در استای تامین سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی می باشد .
  •    کنترل و نظارت بر واحدهای تولید مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ظروف و بسته بندی از بدو تاسیس تا تولید و عرضه محصول
  •     کنترل و نظارت بر کالاهای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که از طریق مرزها وارد کشور میگردند و صدور مجوز ترخیص آنها
  •     کنترل و نظارت بر کالاهای غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی که از کشور خارج میگردند و انجام تمهیدات لازم جهت صدور گواهی بهداشتی  آنها
  •   انجام اقدامات لازم جهت صدور پروانه بهره برداری– مسئول فنی و ساخت واحدهای تولید مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
  •    صدور شناسه نظارت برای واحدهای کارگاهی تولید مواد غذایی و آشامیدنی
  •     نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  •    ارتقاء توان علمی و حرفه ای مسئولین فنی در انجام وظایف
  •  

-           کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از طریق نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی شهرستان

-          کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی

-          اعلام قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی به متقاضیان تاسیس واحدهای تولیدی و رعایت قوانین و ضوابط مربوطه در هنگام صدور پروانه های بهداشتی

-          برخورد قانونی با افراد وواحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلف احتمالی

-          رسیدگی به شکایات واصله از مواد غذایی و بهداشتی تولید کارخانجات شهرستان و ارجاع نتیجه به مبادی ذی ربط و پیگیری شکایات واصله از مواد تولیدی خارج از شهرستان از طریق مراجع ذیصلاح

-          همکاری و مشارکت با سایر ادارات در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

-          در مراکز تولیدی هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GHP- GMPHACCP وهمکاریهای لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق

-          ارتقاء سطح علمی و توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف

-          جمع آوری ، طبقه بندی ، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات لازم به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران

1399/10/16
Powered by DorsaPortal